Svenljunga och Tranemo kommun

Svenljunga och Tranemo kommun

I sydspetsen av Västra Götaland hittar du två kommuner som vet att samarbete är det som gör att både vi och du växer. Kommunerna Svenljunga och Tranemo har tillsammans cirka 22 000 invånare, ett starkt näringsliv och behov av din framtida kompetens. Här kan du hitta din plats för alla former av praktik!


Feriepraktik skapar en förutsättning för dig som ungdom att få en verklighetsförankrat inblick i arbetslivet. Du som är 16-18 år (född 2003-2005) och folkbokförd i Svenljunga kommun eller Tranemo kommun, kan göra din feriepraktik inom våra kommunala verksamheter och inom föreningslivet. 

 

 

Kontakta oss

Är du en ungdom i Svenljunga kommun eller Tranemo kommun och har frågor kring feriepraktik? Läs mer här eller registrera dig direkt här. Du kan också ställa din fråga direkt till oss. Se kontaktuppgifter nedan.

Arbetar du inom någon av våra kommunala verksamheter eller förening i Svenljunga kommun eller Tranemo kommun och har frågor kring feriepraktik och hur ni kan erbjuda feriepraktik till ungdomar? Hör av dig till oss.

 

För kontakt och support

praktikplatsen.se samarbetar med: