praktikplatsen prao praktikant arbetsgivare

Praoguiden Elever – interaktivt material kring prao

Göteborgsregionen (GR) har i omgångar tagit fram stödmaterial som ska hjälpa elever, skolor och arbetsliv i arbetet med prao. Nu har ett helt nytt material tagits fram, Praoguiden, vars syfte är att förbereda målgrupperna inför, under och efter prao. 

Praoguiden finns i tre olika varianter, riktade mot elever, skolor och arbetslivet. Praoguiden Elev riktar sig till dig som är elev. Här får du veta vad prao är, varför man gör prao och så kan du se filmer där tidigare praoelever berättar om sina upplevelser. Du får också bra tips på hur du kan förbereda dig inför prao, exempelvis hur du kan kontakta din handledare på praoplatsen.  

Om Praoguiderna

Praoguiden är ett digitalt stödmaterial som på ett lättillgängligt sätt ska öka kunskapen om prao. Guiden, som tagits fram av Göteborgsregionen (GR), syftar till att förbereda elever, lärare och arbetslivet både inför, under och efter praoperioden. Det finns olika versioner som riktar sig till olika målgrupper. En till elever, en till pedagoger och en till arbetslivet
Rulla till toppen